Vrei să fii Jurnalist? – tinerii.md
Curs profesionist de retorică gratuit
11 aprilie 2017
O casă pentru o luptătoare
21 mai 2017
Show all

Vrei să fii Jurnalist?

Esti tânăr şi vrei să lucrezi în presă? Ţi-ai dorit întotdeauna să apari la TV? Acum este şansa ta să începi: postul de televiziunea 10TV împreună cu Mişcarea Civică Tinerii Moldovei oferă doritorilor stagii de practică în jurnalismul online şi TV, pe o durată de trei luni.

În acest timp, cei acceptaţi la practică vor lucra zi de zi în regim de redacţie de ştiri iar materialele realizate vor fi publicate şi difuzate pe post. Traininguri specializate, ţinute săptămânal de jurnalişti cu experienţă, vor oferi participanţilor  elementele de bază pentru a putea excela în viitor în domeniul mass-media.

Cerinţe: foarte buna cunoaştere a limbii române, vârsta maximă de 30 de ani, disponibilitatea de a lucra zilnic în cadrul redacţiei de ştiri în perioada 1 mai – 31 iulie.

Participanţii care se remarcă în activitatea desfăşurată vor merge mai departe la stagii de pregătire în redacţii din Bucureşti, la realizarea de materiale video în România, cu toate cheltuielile acoperite, şi vor fi angajaţi la postul de televiziune.

Pentru înscrieri completaţi formularul de mai jos.

Informaţii suplimentare la emailul 10tv.md@gmail.com sau la telefonul 078656905

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *