VIDEO: Protest faţă de agresiunea rusă – Marș “Aici nu e Crimeea” – tinerii.md
Luni 31.03.2014 ora 10:00 – Protestăm în faţa Teleradio Moldova
30 martie 2014
Unirea înseamnă sănătatea familiei tale
6 aprilie 2014
Show all

VIDEO: Protest faţă de agresiunea rusă – Marș “Aici nu e Crimeea”

Membrii și simpatizanții Mișcării Civice TINERII MOLDOVEI ies în stradă pe 6 aprilie pentru a preveni repetarea în Republica Moldova a scenariului aplicat de ruși în Ucraina. Rusia lui Putin vrea să sfâșie statul moldovenesc prin transnistrizarea acestuia și e de datoria societăți civile să se opună acestei agresiuni în Republica Moldova.

Aici nu e Crimeea

Marșul, desfășurat sub genericul “AICI NU E CRIMEEA”, va începe la ora 14:00 și va avea următorul traseu: Academia de Științe a Moldovei – bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt – PMAN – Ambasada Federației Ruse în Republica Moldova.

Anatol Ursu, copreședintele Mișcării Civice TINERII MOLDOVEI, a declarat că în cadrul manifestației vor fi solicitate următoarele: 1) O poziție fermă a autorităților și a societății civile moldovenești împotriva presiunilor Federației Ruse; 2) Protecție internațională pentru populația din întreg teritoriul Republicii Moldova; 3) Retragerea trupelor de ocupație rusești din regiunea transnistreană.

“TINERII MOLDOVEI nu vor să fie complici la agresiunea care se pregătește din partea Federației Ruse asupra Republicii Moldova. Invităm reprezentanții partidelor politice și ai organizațiilor patriotice, care luptă pentru păstrarea statalității moldovenești, să ni se alăture și să spunem într-un glas că AICI NU E CRIMEEA. Nu vrem trupe rusești la Chișinău”, a declarat copreședintele Mișcării Civice TINERII MOLDOVEI, Dinu Plîngău.

Dacă vrei să te implici în mediatizarea acestui eveniment, ajută-ne să scăpăm de blocada informațională din mass-media (nimeni nu scrie de marș). Pune-ți poza la profil!

1272440_10152265130382226_857207475_o

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *