Unirea înseamnă sănătatea familiei tale – tinerii.md
VIDEO: Protest faţă de agresiunea rusă – Marș “Aici nu e Crimeea”
3 aprilie 2014
VIDEO & FOTO: Tinerii Moldovei i-au dat ieri foc lui Putin la Chișinău
7 aprilie 2014
Show all

Unirea înseamnă sănătatea familiei tale

Unirea-InseamnaNimic nu-i mai de preț pe lume decât sănătatea. Fiecare persoană îți dorește o stare pe deplin favorabilă atât fizic, mintal, cât și social. Cetățenii Republicii Moldova vor afla chiar la ei acasă despre cum ar putea avea acces la un sistem de îngrijire modern, bazat pe tehnologii avansate de diagnostic și tratament.

Un nou spot TV și audio din cadrul campaniei ,,Unirea înseamnă” reflectă beneficiile unirii Republicii Moldova cu România pentru toți cetățenii care au nevoie de servicii de sănătate asigurate la un înalt nivel profesional, într-un climat civilizat. Spotul din cea de-a patra săptămână a campaniei prezintă un caz real din București, al Irinei Andreea Caleșu, o mămică a doi copii gemeni de vârstă fragedă, care are încredere în personalul medical pregătit și în serviciile acestuia și se simte în siguranță într-un spital dotat cu tehnologie ultramodernă. Clipul poate fi văzut la TVR Moldova, Pro TV, Noroc TV și ascultat la Radio Plai, Radio Noroc, Pro FM, Vocea Basarabiei, Jurnal FM și Radio Chișinău. Totodată, acesta  este disponibil și online:

Cel de-al treilea episod al campaniei a beneficiat de o foarte amplă răspândire în rândul utilizatorilor de internet din Republica Moldova, înregistrând peste 16.000 de vizualizări pe YouTube. Materialele sunt incluse în seria de spoturi TV și audio în care sunt prezentate avantajele unirii Republicii Moldova cu România, care vizează domenii de larg interes precum agricultura, sistemul de sănătate, infrastructura sau veniturile populației. Campania demarată de Mișcarea Civică Tinerii Moldovei vine pe fundalul accentuării nevoii de bunăstare și securitate a cetățenilor dintre Prut și Nistru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *