Un nou protest al TINERILOR MOLDOVEI împotriva președintelui “Teleradio-Moldova” – tinerii.md
VIDEO: Lansarea Mișcării Civice “TINERII MOLDOVEI”
19 martie 2014
Luni 31.03.2014 ora 10:00 – Protestăm în faţa Teleradio Moldova
30 martie 2014
Show all

Un nou protest al TINERILOR MOLDOVEI împotriva președintelui “Teleradio-Moldova”

Mișcarea Civică TINERII MOLDOVEI continuă seria de proteste începute săptămâna trecută împotriva președintelui Companiei “Teleradio-Moldova”, Constantin Marin. Membrii Mișcării Civice au distribuit astăzi în zonele adiacente TRM afișe anti-Marin, pentru a-i sensibiliza inclusiv pe angajații “Teleradio-Moldova” cu privire la acțiunile ilegale ale președintelui Companiei.

DSCF6689 DSCF6692 DSCF6693

Mișcarea Civică TINERII MOLDOVEI a anunțat la începutul acestei săptămâni acționarea în judecată a Companiei “Teleradio-Moldova” după ce aceasta a refuzat să plaseze o serie de spoturi de informare cu privire la beneficiile unirii. De asemenea, TINERII MOLDOVEI solicită în continuare demiterea președintelui TRM, Constantin Marin, cel care se comportă ca o marionetă politică ce execută ordinele primite pe linie de partid.

DSCF6700 DSCF6701 DSCF6710

TINERII MOLDOVEI vor continua protestele față de decizia abuzivă a președintelui TRM pe 31 martie, atunci când sunt așteptați circa 100 de participanți care vor cere în cor demisia lui Marin. Îi invităm alături de noi și pe angajații TRM pentru a protesta față de un individ care denigrează într-un mod grav imaginea Instituţiei Publice Naţionale a Audiovizualului.

DSCF6718 DSCF6723

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *