TeaM #2 – Accelerează spre Succes – tinerii.md
AICI DODON NU E PREȘEDINTE
29 ianuarie 2017
Drag BNS, unde-s rezultatele pe localități?
10 aprilie 2017
Show all

TeaM #2 – Accelerează spre Succes

Cel mai tare proiect de dezvoltare non-formală, TeaM,  revine pentru a-ți aduce o experiență de neuitat. Tinerii Moldovei ți-au pregătit o provocare în adevăratul sens al cuvântului – TeaM 2.

TeaM 2 este dedicat liceenilor și studenților care vor să învețe să organizeze în echipă un eveniment de succes.

Dacă ești tânăr, energic, ambițios și vrei să capeți o experiență organizatorică rsponsabilă, atunci TeaM 2 e șansa ta de afirmare.

TeaM 2 se va desfășura în perioada 25 februarie – 27 martie 2017 , constând dintr-o serie de traininguri și workshopuri, care vor contribui la dezvoltarea ta personală și profesională, oferindu-ți un șir de experiențe, informații și trăiri.  Pe tot parcursul perioadei, vei căpăta abilitățile practice în domenii precum: comunicare și PR, project management, team management, time management, leadership, fundraising, planificare financiară și alte teme oportune. La sfârșitul proiectului, va trebui să pui în aplicare cele învățate, organizând, pe data de 27 martie, un eveniment, cu ocazia împlinirii a 99 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. Aceasta este o zi de o importanță crucială pentru istoria neamului nostru. Tu vei putea fi organizatorul unui proiect pe măsura celui realizat de poporului nostru în 1918.

Cele mai reușite evenimente vor fi apreciate, iar tu alături de echipă vei obține mai multe premii, Premiul Mare fiind o excursie în România.

Teren limita pentru inscriere: 1 martie 2017

Completează formularul și vei putea beneficia de o experiență incredibilă. Nu fi indiferent! Acționează acum! Ia piciorul de pe frână; accelerează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *