Susține-ne fără să pierzi nimic! – tinerii.md
IGOR BUDEANU – UNIONISTUL DIN BASARABIA
17 noiembrie 2018
Show all

Susține-ne fără să pierzi nimic!

Cum poți contribui financiar pentru Unire fără să pierzi nimic din bugetul propriu? Află chiar acum prin ce metodă poți facilita apropierea celor două maluri de Prut.

CE ESTE MECANISMUL 2%?

Mecanismul 2% este procesul în care persoanele fizice plătitoare de impozite redirecţionează 2% din suma impozitului pe venit obţinut în anul precedent, către organizaţiile neguvernamentale care acţionează în interes public.

NU PIERZI NIMIC!

Cum e posibil ca să donezi pentru idea pe care o susții fără să îți afecteze bugetul?

            Ei bine, acum statul permite oricărei persoane angajate oficial ce plătește impozite la stat să își gestioneze propriul impozit și în loc să redirecționeze toate cele 12% din impozitul pe venit către stat, doar 10% statului și 2% organizației neguvernamentale pe care o îndrăgește.

            UNIREA are nevoie de tine! “A.O. Tinerii Moldovei” are nevoie de tine și de susținerea ta financiară pentru a-și continua activitatea și proiectele concrete ce vor schimba spre bine țara și care vor facilita apropierea celor două maluri ale Prutului.

            Ai ocazia să faci parte din această familie mare, să te implici și să contribui chiar dacă nu ai posibilitatea să îți dedici timpul.

Cum poți face acest lucru?

SIMPLU

         Ai nevoie de numele complet al asociației “A.O. TINERII MOLDOVEI” și de codul fiscal 1015620001000 pe care trebuie să le introduci în ultima secțiune a raportului din declarația pe venit.

           

Guvernul a adoptat Regulamentul cu privire la mecanismul de desemnare procentuală  care este și instrumentul de aplicare a „Legii 2%”. Regulamentul stabilește mecanismul prin care contribuabilii – persoanele fizice – pot redirecționa 2% din suma impozitului lor pe venit către beneficiarii desemnării procentuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *