Protest spontan la TeleRadio Moldova – tinerii.md
Aviz pozitiv pentru a primi cetatenie daca te declari român
8 martie 2014
Am lansat campania de informare „Unirea înseamnă…”
18 martie 2014
Show all

Protest spontan la TeleRadio Moldova

Vineri, 14 martie, am avut de înfruntat sistemul anchilozat care paralizează de ani buni statul Republica Moldova. Eforturile din ultimele săptămâni ale grupului nostru de inițiativă, de a documenta beneficiile unirii cu România printr-o serie de spoturi video, au fost zădărnicite de către refuzul neargumentat al unui individ numit politic într-o funcție din care ar trebui să ne reprezinte pe noi, cetățenii: președintele TeleRadio Moldova, Constantin Marin.
jos_cenzura

Absurditatea situației ne-a determinat să organizăm un protest spontan și să grăbim lansarea proiectului la care lucram, de a ne constitui într-o mișcare civică la nivel național: TINERII MOLDOVEI.


Cu siguranță, situația de la TeleRadio Moldova și abuzul pe care l-am suferit nu vor rămâne nepedepsite. Vom continua acțiunile de protest la adresa companiei naționale de teleradiodifuziune.

Mișcarea civică TINERII MOLDOVEI, care se va lansa zilele următoare, răspunde necesității apariției unui actor din societatea civilă cu rol determinant în schimbarea la față a condițiilor de viață din Republica Moldova. Situația actuală a veșnicei dezamăgiri față de neputința politicienilor va fi depășită, deoarece Tinerii Moldovei intenționează să ia soarta poporului în propriile mâini, prin inițierea unei mișcări de transformare ireversibilă în bine, a vieții oamenilor simpli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *