Marea Hartă Unionistă – găsește-ți locul – tinerii.md
Tinerii Moldovei te duc la mare două săptămâni ca să fii student de probă
17 iulie 2017
 1000 de voluntari pentru 100 de ani de la Unire
27 august 2017
Show all

Marea Hartă Unionistă – găsește-ți locul

Tinerii Moldovei vor crea Marea Hartă Unionistă digitală, disponibilă oricui și oriunde. Ne propunem ca până la 1 decembrie 2018 să identificăm majoritatea unioniștilor din toată lumea și să le oferim locul bine meritat pe Hartă.

Cu un simplu click, vizitatorii site-ului tinerii.md vor putea accesa informația de natură unionistă cu privire la zona geografică ce îi interesează. Fie că vorbim de o țară din Europa, un județ din România sau un sat din Republica Moldova; utilizatorii vor putea vedea în timp real datele privind numărul și organizarea unioniștilor din acea locație, precum și istoricul Mișcării pentru Unire din regiune. Totodată, persoanele interesate vor putea adera la celula unionistă locală.

Pentru a putea înțelege mai bine cum va arăta Marea Hartă Unionistă, imaginați-vă o zi de alegeri și transmiterea la televizor a rezultatelor pe regiuni cu diverse hărți și grafice. Vom face un recensământ al tuturor unioniștilor și-i vom prezenta pe Hartă.

Iată câteva argumente care stau la baza creării Marii Hărți Unioniste:

  1. Vom demonstra că suntem o forță mult mai mare decât cele 23% din sondaje
  2. Vom putea face apel la toți unioniștii înscriși pe Hartă atunci când trebuie să ieșim în stradă sau la vot. Mobilizarea tuturor va fi posibilă printr-un singur click, datorită posibilităților tehnice ale Hărții.
  3. Vom uni în jurul unui proiect concret toți unioniștii indiferent de simpatiile politice

O harta interactivă intermediară va fi diponibilă pe site-ul nostru de la 1 decembrie 2017, urmând ca aceasta să fie finalizată la 1 decembrie 2018.

Până atunci, tot ce trebuie să faceți, este să vă înscrieți mai jos Dvs., toată familia, și toți prietenii dumneavoastră unioniști! Înscrieți-i chiar Dvs. pe cei mai în vârstă ce nu au acces la internet. Acționați acum!

Marea Hartă Unionistă

Toate persoanele înscrise vor apărea sub forma unui omuleț tricolor pe Hartă. Datele personale vor rămâne anonime.

Vă mulțumim pentru completarea formularui. După ce apăsați „Submit”, veți fi redirecționat spre un grup secret de facebook. Vă rugăm să dați cerere de înscriere în acest grup și să bifați opțiunea de a primi notificări privind toate postările din grup.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *