Implică-te | tinerii.md

Toți cei care cred că oamenii din R. Moldova merită un viitor mai bun și sunt dispuși să depună efort în acest sens – pot deveni membri ai Mișcării Civice TINERII MOLDOVEI. Dacă dorești să te alături eforturilor făcute în direcția unității naționale, ai posibilitatea să completezi formularul de adeziune de mai jos. În cadrul Mișcării, există două tipuri de membri: activi și simpatizanți.

Un membru activ face parte dintr-un Nucleul și primește un card de membru. În baza acestui card, el beneficiază el este recunoscut drept Tânăr al Moldovei cu drepturi depline. Printre beneficii se numără: reduceri la produsele promoționale și la transport la diferite acțiuni, materiale exclusive pentru membrii activi, acces la evenimentele interne precum școlile de vară/iarnă, acces la sedii și celelalte facilități ale Mișcării. El are dreptul de a folosi baza materială a TM, precum și să fie informat şi consultat asupra activității grupului. Un membru activ beneficiază de toate formele de apărare şi sprijin ce stau la dispoziție TM.

Membrii simpatizanți sunt susținătorii TM care nu își pot asuma obligațiile de mai sus, dar aderă la acțiunile și valorile noastre. În mod normal, o persoană care abia face cunoștință cu TM va fi un simpatizant, iar dacă va sta o perioadă printre noi, ar trebui să devină membru activ prin intrarea într-un Nucleul.