Implică-te – tinerii.md

Cetățenii R. Moldova merită un viitor mai bun, iar această schimbare se poate face doar prin efort comun. Dacă ești dispus să te implici pentru a face schimbarea în societate devino membru al Mișcării Civice TINERII MOLDOVEI. Alătură-te celor care pășesc sigur în direcția unității naționale! Completează formularul de aderare de mai jos și devino membru sau simpatizant.

Un membru activ are anumite responsabilități  prin intermediul cărora va căpăta experiență. În echipa noastră vei avea oportunitatea să desfășori acțiuni dedicate apropierii celor două maluri de Prut, să îți dezvolte capacitățile organizatorice, să colaborezi cu tineri ambițioși și să cunoști oameni de la care ai ce învăța, să aduci un impact pozitiv societății și nu în ultimul rând să-ți faci noi prieteni care îți vor deveni o familie! Pe lângă asta vei putea beneficia de anumite facilități: reduceri la produsele promoționale și la transport în cazul diferitor acțiuni, materiale exclusive pentru membrii activi, participarea la training-uri, școli de vară/iarnă, participarea la proiecte naționale și internaționale și alte beneficii de care la sigur vei rămâne mulțumit. Un membru activ are dreptul de a folosi baza materială a TM, să fie informat şi consultat asupra activității grupului, beneficiază de toate formele de apărare şi sprijin ce stau la dispoziție Mișcării Civice TM.

Membrii simpatizanți sunt susținătorii TM care nu își pot asuma obligațiile de mai sus, dar pot oferi ajutor la orice acțiune organizată și împărtășesc valorile noastre.

Dă dovadă de activism civic și responsabiliate!
Fii schimbarea! Aplică!