IGOR BUDEANU – UNIONISTUL DIN BASARABIA – tinerii.md
Hai cu noi la Alba-Iulia!
12 noiembrie 2018
Susține-ne fără să pierzi nimic!
15 martie 2019
Show all

IGOR BUDEANU – UNIONISTUL DIN BASARABIA

Interviu cu unul dintre cei mai responsabili unioniști din Basarabia – Igor Budeanu

 

Igor Budeanu se implică în mișcarea unionistă de circa trei ani, însă a reușit să facă mai multe decât alții în zece. S-a confruntat de multe ori cu probleme, cu oameni ce erau gata să renunțe, a fost prezent la toate acțiunile unioniste, atât din RM, cât și de peste Prut și a organizat mereu echipa din Basarabia atunci când era nevoie de cineva care să motiveze!

Când a fost întrebat ce înseamnă unirea pentru el, a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri că este mai mult decât o idee sau un ideal, este parte din viața lui, este o bună parte din timpul dedicat zilnic, este ceea ce face din suflet și pentru care a făcut sacrifcii, însă fără regrete. “Unirea este un proces inevitabil care va avea loc, este o chestiune de timp, direct proporțională cu munca pe care o depune fiecare, zilnic.”, afirmă unionistul.  

Experiența pe care o acumulează este foarte valoroasă și îl ajută să evolueze ca și personalitate și nu în ultimul rând, îl ajută să se formeze ca și patriot, iubitor de neam, limbă și trecut, cu speranță pentru viitor!

Acum, Igor Budeanu este președintele asociației Tinerii Moldovei, îl poți vedea zilnic la sediu lucrând, generând idei și asumându-și riscuri, doar pentru a vedea această idee realizată cât mai curând, este unul dintre cei mai raționali membri ai echipei, este în stare să prevadă multe dintre probleme, înainte ca ele să apară. Are 23 de ani și deși ar putea să plece din țară, așa cum o fac mulți tineri din ziua de astăzi, a hotărât să rămână și să lupte cu sistemul, să creeze ceva durabil și frumos.

Câți dintre noi ar fi gata să își asume viitorul țării așa cum o face el și alți unioniști fideli cauzei?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *