HoraQuest te duce la mare! – tinerii.md
Susține Unirea vara asta
14 mai 2016
Hai la studii în România! Prima oară de probă
24 mai 2016
Show all

HoraQuest te duce la mare!

Suntem pe ultima sută de metri, ne despart doar câteva zile de  începutul aventurii acestei veri – HoraQuest! Așa cum am promis, această experiență va fi una dintre cele mai frumoase și inedite din viața ta pentru că ai șansa să te distrezi altfel, ai șansa să faci lucruri mari, lucruri frumoase și importante atât pentru tine, cât și pentru cei din jurul tău. E șansa ta să oprești timpul în loc și să scrii istoria!

În acest sens, noi, membrii Mișcării Civice Tinerii Moldovei, venim cu o altă provocare și anume: toți participanții care vor aplica și vor fi selectați pentru a treia rundă din HoraQuest – vor avea asigurată o vacanță de 7 zile la Marea Neagră și în Delta Dunării în România. Al treilea tur al concursului se va desfășura în perioada 13 iunie – 17 iunie, în raionele Hâncești și Cimișlia

Perioada 19-26 iulie se anunță a fi una incendiară pentru ei, fiindcă vor merge în călătorii de neuitat în Delta Dunării  – un loc deosebit de pitoresc ce se află în patrimoniul mondial al UNESCO, unde tinerii vor putea vizita mai multe obiective turistice (lăcașuri de cult, monumente istorice, situri arheologice, arii protejate, zone naturale) și la Marea Neagră, pe litoralul românesc, unde se vor elibera de toate emoțiile negative, lăsând loc pentru distracție și relaxare. Vizita acestor norocoși va culmina cu întâlniri importante cu personalități notorii din România și lectori veniți din inima Bucureștilor pentru a dialoga cu tinerii, pentru a le oferi momente însemnate de discuție interactivă, de cunoaștere și motivație.

Reamintim că HoraQuest este un concurs de tip Quest care se va desfășura, în exclusivitate, în mediul rural, fiind destinat elevilor și studenților. Tinerii admiși vor avea, timp de 5 zile, sediul la o bază de camping stabilită de organizatorii concursului. În fiecare dimineață se vor trezi în tabăra și vor porni la drum PE BICICLETE ca să cutreiere satele Moldovei. În sate vor avea de îndeplinit un șir de probe (cea mai originală horă, căutarea comorii, dar și alte misiuni specifice, diferite de la tură la tură) care să le dezvolte spiritul de echipă și creativitatea.

Surprizele plăcute nu vor înceta să apară pe parcursul călătoriei noastre, iar ca să o păstrăm inedită, te provocăm să fii printre cei mai buni, să fii printre cei care vor schimba nu doar cursul amintirilor legate de o vară sublimă, ci și cursul întregii tale vieți.

Completează formularul de mai jos până la 10 iunie2016 și hai la mare!!!

1 Comment

  1. Paladuta spune:

    Sunt asa fericita ca pot sa particip la un eveniment ca asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *