Hai cu noi să construim o casă – tinerii.md
O casă pentru o luptătoare
21 mai 2017
Scopul Mișcării Unioniste în 2018
25 mai 2017
Show all

Hai cu noi să construim o casă

Ce faci vara asta?

Dacă ai un răspuns la această întrebare, îți propunem o schimbare de plan!

Ce ai spune dacă ți-am oferi șansa să construiești o casă?

Da, da. Nu glumim. Te invităm alături de noi să faci o casă adevărată!

Sigur te întrebi acum: De ce aș ridica o casă în loc să mă odihnesc cu burta la soare?

Pentru că va fi unica casă din lume construită de tineri ca noi, fete și băieți; distracția, glumele și aventurile de-o vară fiind pietrele de temelie. Iar locuința va fi destinată unei mame cu cinci copii care în acest moment nu are un acoperiș deasupra capului.

Sunt trei aspecte la care trebuie să te gândești.

  1. Vei face o faptă bună pentru care o familie care îți mulțumi enorm și vei fi un om de care își vor aminti 5 copii în fiecare zi a vieții lor cât vor trăi în acea casă.
  2. Va fi o aventură pentru tine perioada de construcție a casei, mult mai tare și mai liberă decît taberele de vară ale copilăriei. Aici nu vor fi educatorii să te trimită la culcare la ora 10 seara. Aici detașamentul se va autoconduce. Singuri ne vom stabili programul zilnic. Singuri vom decide când construim, când mâncăm, când ne distrăm. Tineri, neliniștiți și independenți vom fi!
  3. Vom merge gratuit cu toată echipa care a construit casa în cea mai tare tabără de tineri din Județul Neamț, România pentru o săptămână. Aici promitem și alte surprize dar care nu se anunță oficial.

Dacă vrei să ai o vară altfel decât toate pe care le-ai trăit până acum și să pui umărul la ridicarea acestei case, nu trebuie să faci decât un singur lucru – completează formularul de mai jos și așteaptă sfârșitul lunii iunie. Noi vom avea grijă de restul!

Vreau să construiesc casa

    Luăm acești bani pentru a ne asigura că sigur vii. Au fost mulți care se înscriau pe site și nu se mai implicau. Mâncarea și cazarea sunt incluse. La fel și excursia în România.
  • Dacă ai anumite întrebări sau sugestii poți să scrii aici. Sau dacă ai anumite perioade în care ai vrea să vii sau altele în care nu poți - scrie aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *