DEMISIA – CONSTANTIN MARIN – tinerii.md
Lansăm astăzi mișcarea civică TINERII MOLDOVEI
19 martie 2014
VIDEO: Lansarea Mișcării Civice “TINERII MOLDOVEI”
19 martie 2014
Show all

DEMISIA – CONSTANTIN MARIN

Mișcarea Civică TINERII MOLDOVEI anunță acționarea în judecată a Companiei "Teleradio-Moldova" după ce aceasta a refuzat să plaseze o serie de spoturi de informare cu privire la beneficiile unirii. De asemenea, TINERII MOLDOVEI solicită demiterea președintelui TRM, Constantin Marin, cel care se comportă ca o marionetă politică ce execută ordinele primite pe linie de partid. 

      Mișcarea Civică TINERII MOLDOVEI anunță acționarea în judecată a Companiei “Teleradio-Moldova” după ce aceasta a refuzat să plaseze o serie de spoturi de informare cu privire la beneficiile unirii. De asemenea, TINERII MOLDOVEI solicită demiterea președintelui TRM, Constantin Marin, cel care se comportă ca o marionetă politică ce execută ordinele primite pe linie de partid.

       La Moldova 1, rulează fără nicio problemă spoturi prin care se pledează pentru integrarea în Uniunea EuroAsiatică și spoturi cu lideri politici moldoveni în calitate de protagoniști, dar nu este permisă o campanie de informare care nu încalcă absolut nicio lege a Republicii Moldova. Dimpotrivă, prin comportamentul adoptat de către conducerea TRM, este încălcat unul dintre obiectivele sale primordiale: “informarea operativă, completă şi obiectivă a cetăţenilor privind realitatea din ţară şi de peste hotare”.

 

      Pe lângă adresarea în instanță, Mișcarea civică TINERII MOLDOVEI va continua săptămâna viitoare protestele față de decizia abuzivă a președintelui TRM, Constantin Marin. Un astfel de comportament al unei persoane care este plătită din bani publici este inacceptabil.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *