Cadouri gratuite pentru profesorii tăi – tinerii.md
 1000 de voluntari pentru 100 de ani de la Unire
27 august 2017
Marșul Centenar împreună cu “Tinerii Moldovei” aduce Unirea mai aproape
2 octombrie 2018
Show all

Cadouri gratuite pentru profesorii tăi

            Un alt început, o altă toamnă vine să întâmpine toată suflarea celor studioși și dornici de carte, care, împreună cu profesorii, țin să construiască multiple direcții de dezvoltare și afirmare în lungul drum al vieții. Însă această relație afectivă dintre un dascăl și discipolii săi nu poate fi omagiată mai frumos decât la data de 5 octombrie, decât de Ziua Profesorului.

            În acest sens, noi, Tinerii Moldovei, ținem să ne exprimăm toată recunoștința față de Pedagogi, cei care ghidează tânăra generație, motivând-o să crească în spiritul național al societății, prin prisma valorilor românești.

          Astfel, venim cu o oportunitate pentru toți cei care vor să-și manifeste respectul și mulțumirea față de profesorul îndrăgit: scrieți-ne numele și prenumele profesorului, telefonul și adresa de la domiciliu a acestuia (și nu cea a școlii), iar noi îi vom trimite cadou un calendar unionist pentru 2018 absolut gratuit!

           Așadar, nu ezitați să vă felicitați profesorul drag, completați formularul de mai jos până la data de 30 septembrie și găsiți-i un loc dascălului favorit pe Marea Hartă Unionistă, acolo unde se adună toți cu inima română!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *