Aplică la o tabără unionistă în România – tinerii.md
Marea Mobilizare Unionistă din 2018
12 iunie 2017
Tinerii Moldovei te duc la mare două săptămâni ca să fii student de probă
17 iulie 2017
Show all

Aplică la o tabără unionistă în România

Tinerii Moldovei deschid aplicările pentru cea mai tare tabără unionistă de vară, dedicată elevilor care vor să se implice în acțiunile organizate de noi în 2017 și 2018. Toate costurile sunt acoperite. Tabăra va avea loc în județul Neamț, România, în perioada 17 – 24 iulie. Este exclusiv pentru elevi, limita de vârstă – 18 ani.

Timp de o săptămână vei avea parte de o aventură alături de Tinerii Moldovei. Programul pregătit de noi e foarte intens și alert, dar nu uităm că e vară și vacanță desigur. Va fi o îmbinare perfectă între distracție și implicare civică. Mergem acolo să învățăm cum să avem un 2018 demn de cei 100 de ani de la Marea Unire!

Dacă vrei să faci parte din Mișcarea Civică Tinerii Moldovei și să înviorezi, prin implicarea ta, procesul de Unire a Republicii Moldova cu România – atunci completează formularul de mai jos.

Formularul constituie prima etapă de selecție. Cei admiși în a două etapă – vor avea de îndeplinit o probă surpriză. Trecerea cu brio a testului le va asigura locul la cea mai importantă tabără unionistă a verii.

Completează ACUM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *