Am lansat campania de informare „Unirea înseamnă…” – tinerii.md
Protest spontan la TeleRadio Moldova
14 martie 2014
Lansăm astăzi mișcarea civică TINERII MOLDOVEI
19 martie 2014
Show all

Am lansat campania de informare „Unirea înseamnă…”

Campania publică, desfășurată sub genericul „Unirea înseamnă”, constituie o acțiune organizată de informare a cetățenilor Republicii Moldova în privința noilor realității ce vor surveni după Unire. Tinerii Moldovei au inițiat această campanie datorită nevoii de a aduce la cunoștință oamenilor ce va însemna, pentru ei, Unirea Republicii Moldova cu România, eveniment ce se va produce în viitorul apropiat. Populația trebuie să cunoască aceste lucruri, pentru a fi pregătită să întâmpine creșterea economică și prosperitatea socială ce vor veni odată cu Unirea.

unirea inseamna
Campania „Unirea înseamnă” are 3 componente: media, acțiune stradală și evenimente cu participarea publicului. Prin intermediul acestor mijloace, informația va ajunge la majoritatea populației Republicii Moldova. Toți oamenii, ce vor un viitor mai bun, vor înțelege că Unirea înseamnă mai bine pentru ei și vor aștepta nerăbdători această schimbare în bine a lucrurilor.

2

Spotul din prima săptămână a campaniei se referă la subvențiile din agricultură și prezintă un caz real, din județul Vaslui, al agricultorului Robert Stanciu.

Campania vine în urma accentuării nevoii de bunăstare și securitate a cetățenilor dintre Prut și Nistru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *